TGM: Ki a fene az a Palvin Barbara?

2017 szeptember 28., csütörtök 11:43
833

Na, most bújhat el mindenki, aki valaha is bedobta a nincs tévém, de amúgy is csak Mezzót nézek-fordulatot, valaha is bekommentelte bárhova, hogy perc ember celebek azt sem tudom kik ezek!!!, vagy valaha is azzal próbálta érzékeltetni az emelkedettségét, hogy azt állította, nem hallotta a Despacitót.

Itt a műfaj új királya.

Tamás Gáspár Miklós, aki baloldali filozófus-közíró létére valamiért állandóan szükségét érzi kifejezni megvetését a populáris kultúra iránt (és Török Gáborról sem tudta, hogy kicsoda, írta meg nemrég), most a Jobbikról szóló cikke közepén döntött rekordot egy zárójeles megjegyzéssel:

„(Pénteken arról értesülhettünk a „minőségi” internetes sajtóból, hogy Palvin Barbara [?], akinek 145 ezer követője van [?!], hazalátogatott. Ki a fene lehet ez a nő?)”

Ha egy kívánságunk lehetne, az egy tévéműsor lenne, amiben ők ketten találkoznak, és megbeszélik Magyarország és a világ dolgait.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt