TGM: Ki a fene az a Palvin Barbara?

Na, most bújhat el mindenki, aki valaha is bedobta a nincs tévém, de amúgy is csak Mezzót nézek-fordulatot, valaha is bekommentelte bárhova, hogy perc ember celebek azt sem tudom kik ezek!!!, vagy valaha is azzal próbálta érzékeltetni az emelkedettségét, hogy azt állította, nem hallotta a Despacitót.

Itt a műfaj új királya.

Tamás Gáspár Miklós, aki baloldali filozófus-közíró létére valamiért állandóan szükségét érzi kifejezni megvetését a populáris kultúra iránt (és Török Gáborról sem tudta, hogy kicsoda, írta meg nemrég), most a Jobbikról szóló cikke közepén döntött rekordot egy zárójeles megjegyzéssel:

„(Pénteken arról értesülhettünk a „minőségi” internetes sajtóból, hogy Palvin Barbara [?], akinek 145 ezer követője van [?!], hazalátogatott. Ki a fene lehet ez a nő?)”

Ha egy kívánságunk lehetne, az egy tévéműsor lenne, amiben ők ketten találkoznak, és megbeszélik Magyarország és a világ dolgait.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.