TGM: Ki a fene az a Palvin Barbara?

filozófia
2017 szeptember 28., 11:43
comments 823

Na, most bújhat el mindenki, aki valaha is bedobta a nincs tévém, de amúgy is csak Mezzót nézek-fordulatot, valaha is bekommentelte bárhova, hogy perc ember celebek azt sem tudom kik ezek!!!, vagy valaha is azzal próbálta érzékeltetni az emelkedettségét, hogy azt állította, nem hallotta a Despacitót.

Itt a műfaj új királya.

Tamás Gáspár Miklós, aki baloldali filozófus-közíró létére valamiért állandóan szükségét érzi kifejezni megvetését a populáris kultúra iránt (és Török Gáborról sem tudta, hogy kicsoda, írta meg nemrég), most a Jobbikról szóló cikke közepén döntött rekordot egy zárójeles megjegyzéssel:

„(Pénteken arról értesülhettünk a „minőségi” internetes sajtóból, hogy Palvin Barbara [?], akinek 145 ezer követője van [?!], hazalátogatott. Ki a fene lehet ez a nő?)”

Ha egy kívánságunk lehetne, az egy tévéműsor lenne, amiben ők ketten találkoznak, és megbeszélik Magyarország és a világ dolgait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.