TGM: Ki a fene az a Palvin Barbara?

Na, most bújhat el mindenki, aki valaha is bedobta a nincs tévém, de amúgy is csak Mezzót nézek-fordulatot, valaha is bekommentelte bárhova, hogy perc ember celebek azt sem tudom kik ezek!!!, vagy valaha is azzal próbálta érzékeltetni az emelkedettségét, hogy azt állította, nem hallotta a Despacitót.

Itt a műfaj új királya.

Tamás Gáspár Miklós, aki baloldali filozófus-közíró létére valamiért állandóan szükségét érzi kifejezni megvetését a populáris kultúra iránt (és Török Gáborról sem tudta, hogy kicsoda, írta meg nemrég), most a Jobbikról szóló cikke közepén döntött rekordot egy zárójeles megjegyzéssel:

„(Pénteken arról értesülhettünk a „minőségi” internetes sajtóból, hogy Palvin Barbara [?], akinek 145 ezer követője van [?!], hazalátogatott. Ki a fene lehet ez a nő?)”

Ha egy kívánságunk lehetne, az egy tévéműsor lenne, amiben ők ketten találkoznak, és megbeszélik Magyarország és a világ dolgait.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.