Úgy tűnik, a Bayern kirúgta Ancelottit

Több nagy lap és hírügynökség egybehangzó, de e pillantban hivatalosan még meg nem erősített információja szerint a Bayern Müchen már most, az idény legelején lapátra tette sztáredzőjét, az olasz Carlo Ancelottit. A spanyol Marca szerint a helyét ideiglenesen a volt Bayern-játékos Willy Sagnol veszi át, utána pedig a tavaly még a Dortmundot edző Thomas Tuchel lehet a végleges megoldás. Mivel Tuchelnek pillanatnyilag nincsen csapata, ez a kimenetel tényleg igen valószínű.

A Bayern évkezdése nem volt nemhogy ideális, de az ő szintjükön még elfogadható sem, hiszen a hat Bundesliga-meccsükből egyet elvesztettek - 0-2 idegenben a Hoffenheim ellen - és egyszer otthon játszottak 2-2-es döntetlent a nem annyira félelmetes Wolfsburg ellen.

Sokan már a szerdai, Párizsban a PSG ellen 3-0-ra elvesztett meccs kezdete előtt arról beszéltek, hogy durva lehet a helyzet és Ancelotti talán direkt ki akarja rúgatni magát, annyira furcsa összeállításban küldte pályára a Bayern, kihagyva a kezdőből olyan sztárokat, mint Robben, Ribéry és Hummels.