A Las Vegas-i tömeggyilkos testvérének fogalma sincs, miért mészárolhatott Stephen Paddock

bűnügy
2017 október 02., 14:19
comments 95

Eric Paddock, a Las Vegas-i mészárlásért felelős, agyonlőtt Stephen Paddock testvére azt mondta a WOFL-Channel 35-nak, hogy teljesen megdöbbent a család a tömeggyilkosság hírének hallatán, és hogy fogalma sincs, miért válhatott gyilkossá a 64 éves testvére.

Stephen Paddock
photo_camera Stephen Paddock

Eric Paddock, akivel az FBI is beszélt a floridai otthonában, későbbre ígért további tájékoztatást.

A CNN-nek azt mondta, úgy érzi magát, mintha egy aszteroida zuhant volna le az égből. Mint mondta, utoljára akkor beszélt a testvérével, amikor az az anyja felől érdeklődött az Irma hurrikán után, hogy minden rendben van-e vele.

Eric Paddock szerint a testvérének nem volt sem vallási, sem politikai hovatartozása, egyszerűen kilógott a sorból. Mint mondta, Stephen Paddocknak nem volt katonai múltja sem, egyszerűen egy fickó volt, aki a mesquite-i házában élt, eljhárt Las Vegasba szerencsejátékozni, dolgozott, és ette a burritót.

Eric Paddock azt is mondta, hogy amikor meghallotta a híreket, aggódni kezdett a testvére barátnőjéért, Marilou Danley-ért, nehogy őt is bántsa a férfi. A rendőrség szerint Danley külföldön van, sértetlen, és már beszélt a nyomozókkal.

link Forrás

Egyelőre annyit lehet tudni a tömeggyilkossággal gyanúsított Paddockról, hogy 2013 és 2015 között Floridában élt a két hálószobás lakásában, ahol a közvetlen szomszédai csak ritkán látták. (Guardian, Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.