Kim Kardashian csúnyán leoltotta Donald Trumpot

külföld
2017 október 02., 07:53
comments 110

Napról napra kellemetlenebb, ahogy az Egyesült Államok elnöke kezeli a Puerto Ricót ért katasztrófát. Trump most például egy golfverseny győzelmét ajánlotta a sziget áldozatainak, de Kim Kardashian egy másik tweetjére reagálva mutatott rá, mennyire látja reálisan a helyzetet az elnök.

A Jezebel vette észre, hogy a celebkirálynő szombaton hívta fel Trump figyelmét egy retweetben arra, milyen butaságot írt. Az amerikai elnök arra figyelmeztette az állam lakóit, hogy ne higgyék el a kamu híreket, mire Kardashian úgy válaszolt: Puerto Rico lakói nem olvasnak híreket, ugyanis nincs a szigeten áram. 

Hagyja abba a tweetelést és a golfozást, miközben emberek haldokolnak! Lépjen, és segítsen!

- írja bejegyzésében Kim Kardashian.

link Forrás

Puerto Ricón két héttel ezelőtt söpört végig a Maria hurrikán, elképesztő pusztítást hagyva maga mögött. A sziget nagy részén várhatóan még hónapokig nem lesz áram, az ivóvízellátás is megoldatlan, de a segélyszállítmányok eljuttatását is nehezíti, hogy a hurrikán az útrendszert is tönkretette.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.