Végre kiderülhet, ki árulta el Anne Frankot

Történelem
2017 október 02., 18:14
comments 108

Egy volt FBI-ügynök csapatával újranyitotta Anne Frank ügyét, és 21. századi eszközökkel igyekszik kideríteni, ki árulta el a Gestaponak a Frank-család rejtekhelyét 1944-ben. A szakértőkből álló csapat vezetője szerint a nyomozás lezárása óta hatalmas technikai előrelépés történt, ennek köszönhetően végre megoldhatják az ügyet.

Az amszterdami Anne Frank-ház hozzáférést adott a szakértőknek teljes archívumához. A nyomozókból, történészekből és profilozókból álló csapat újra megvizsgálja a bizonyítékokat, elemzik a tanúvallomásokat, és színészek segítségével rekonstruálni fogják a Frank-család letartóztatásának óráit is. (Guardian)

Szőke Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.