„MOST AZONNAL szabályoznunk kell a fegyvereket”

2017 október 3., kedd 13:35
380

Nagyon erős szöveget publikát Twitterén Caleb Keeter, a Las Vegasban megtámadott Route 91 fesztivál egyik countryegyüttesének gitárosa. Az eddig 59 halálos áldozatot és több mint 500 sebesülés követelő tömegmészárlás túlélője arról írt, hogy ő eddig hitt a szabad fegyvertartáshoz való jogban, de most meggondolta magát:

Egész életemben támogattam az amerikai alkotmány 2. kiegészítését [ez garantálja a szabad fegyverviselés jogát].

A tegnap esti eseményekig. Nem tudom kifejezni, mekkorát tévedtem. A nekünk dolgozó csapatban sokaknak van fegyverviselési engedélye, és voltak is fegyverek a turnébuszon.

Semmire sem voltak jók.

Nem mertünk hozzájuk nyúlni, nehogy a rendőrök azt higyjék, hogy mi is a lövöldözővel vagyunk, és végezzenek velünk. Egy kis csoport (vagy egyetlen ember) rommá lőtt egy komplett várost, hiába próbálták rettenthetetlen rendőrök megállítani, mert könnyen tudott szerezni elképesztően sok fegyvert.

Betelt a pohár.

Miután tegnap a szüleimnek és a szeretteimnek írtam búcsúlevelet, mert nem tudtam, hogy túl fogom-e élni az éjszakát, rá kellett ébrednem, hogy ez az egész teljesen kicsúszott a kezeink közül. Ez a kibaszott féreg olyan kaliberű golyókat használt, hogy az embereink közül többen repeszsérülést szenvedtek, csak mert közel álltak valakihez, akit tényleg eltaláltak.

MOST AZONNAL szabályoznunk kell a fegyvereket.

A legjobban azt bánom, hogy ezt makacsul addig nem láttam be, amíg a velem turnézó haverjaim és én nem voltunk közvetlen veszélyben.

Hihetetlenül szerencsések vagyunk, hogy mi nem vagyunk ez az őrült áldozatai közt.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt