Nem tudták még azonosítani a rendőrök a férfit, aki pénteken lett öngyilkos a Siklónál

bűnügy
2017 október 03., 23:33

Pénteken nem sokkal délután kettő előtt vetette mélybe magát egy férfi a Budai várból, a Sikló mellől, azonnal életét vesztette. Mivel a rendőrség a szemle során semmilyen személyes iratot nem talált az áldozatnál, egyelőre nem tudtak azonosítani, a lakosság segítségét kérik.

A férfi körülbelül 60-65 éves, 171 centiméter magas, átlagos testalkatú, kék szemű, ősz hajú, bajuszos. Különös ismertetőjegye a homlokán bal oldalon fent elhelyezkedő anyajegy, írja a Police.hu, ahol az áldozat ruházata is látható.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.