Rétvári válasza arra, hogy miért késnek a diákigazolványok: Ron Werber!!4

2017 október 3., kedd 15:14
114

Miután az Index arról írt, hogy késnek az új diákigazolványok, az LMP országgyűlési képviselője, Ikotity István megkérdezte az Emmit vezető Balog Zoltánt, hogy mégis hány tanuló nem kapta meg időben a kártyát, és mi volt az oka fennakadásnak. A miniszter helyett Rétvári Bence válaszolt. Szerinte nincs fennakadás, és minden tanuló kapott ideiglenes igazolást, szóval nincsen semmi látnivaló.

"Az elkészült diákigazolványok postázása folyamatosan történik, így azt minden igénylő hamarosan megkapja,"

tette hozzá. Ami ezután következett, nem tette zsebre az LMP-s:

"Egyébiránt döbbenetesnek tartom, hogy pártjuk Ron Werbert, egy olyan embert szerződtet kommunikációs tanácsadónak, aki a szocialisták megrendelésére kidolgozta a választó k becsapásán alapuló visszataszító 2002-es gyűlöletkampányt. A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás során azzal sokkolta a választópolgárokat, hogy 2 3 millió román ember özönli el hazánkat. Önök egy olyan embertől kérnek tanácsot, aki magyar embert uszított a magyar ellen . Egyértelművé vált, hogy a hatalom megszerzésének érdekébe n feladják korábbi elveiket is. Már nem zavarja Önöket a szocialisták elvtelen, egykori partnerével történő együttműködés. Összenő, ami összetartozik."

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt