Rétvári válasza arra, hogy miért késnek a diákigazolványok: Ron Werber!!4

POLITIKA
2017 október 03., 15:14
comments 114

Miután az Index arról írt, hogy késnek az új diákigazolványok, az LMP országgyűlési képviselője, Ikotity István megkérdezte az Emmit vezető Balog Zoltánt, hogy mégis hány tanuló nem kapta meg időben a kártyát, és mi volt az oka fennakadásnak. A miniszter helyett Rétvári Bence válaszolt. Szerinte nincs fennakadás, és minden tanuló kapott ideiglenes igazolást, szóval nincsen semmi látnivaló.

"Az elkészült diákigazolványok postázása folyamatosan történik, így azt minden igénylő hamarosan megkapja,"

tette hozzá. Ami ezután következett, nem tette zsebre az LMP-s:

"Egyébiránt döbbenetesnek tartom, hogy pártjuk Ron Werbert, egy olyan embert szerződtet kommunikációs tanácsadónak, aki a szocialisták megrendelésére kidolgozta a választó k becsapásán alapuló visszataszító 2002-es gyűlöletkampányt. A 2004-es kettős állampolgárságról szóló népszavazás során azzal sokkolta a választópolgárokat, hogy 2 3 millió román ember özönli el hazánkat. Önök egy olyan embertől kérnek tanácsot, aki magyar embert uszított a magyar ellen . Egyértelművé vált, hogy a hatalom megszerzésének érdekébe n feladják korábbi elveiket is. Már nem zavarja Önöket a szocialisták elvtelen, egykori partnerével történő együttműködés. Összenő, ami összetartozik."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.