Lattmann Tamás: Korpa és a disznók? Botka a disznók közé tartozik!

POLITIKA
2017 október 04., 10:26
comments 253
photo_camera Lattmann Tamás

„Azok számára, akik Botka László esetében a korpa és a disznók viszonyát emlegetik, talán érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy ő sajnos ebben a költői képben a disznók közé tartozik” - írja Lattmann Tamás a Facebookon.

A jogász Lattmann múlt héten állt elő azzal, hogy az MSZP korábban őt nézte ki külsős miniszterelnök-jelöltnek, de Botka színrelépése miatt kútba esett ez a terv. A nyilatkozat után felbolydult a baloldal, az MSZP tagadta, hogy ő lett volna a jelöltjük, nem sokkal később Botka visszalépett. Most azt mondja, Botka csak magának köszönheti a bukását, mert nem volt jó programja.

Lattmann Tarjányi Péterrel együtt tagja a Progresszív Mozgalomnak. Tarjányi Botka lemondásakor nem nagyon rejtegette, hogy elég boldog emiatt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.