Stephen Paddock barátnőjétől, és egy 100 ezer dolláros utalásról kérdeznek a hatóságok

2017 október 4., szerda 6:42
159

Visszaérkezett az Egyesült Államokba, a hatóságok pedig kikérdezik Marilou Danley-t, a Las Vegas-i tömeggyilkosságot elkövető Stephen Paddock barátnőjét. Danley a Fülöp-szigeteken volt a mészárlás ideje alatt, a családját látogatta meg, a hatóságok pedig lehetséges érintettnek tartják az ügyben, és információkat várnak tőle. (Ami nem jelenti azt, hogy gyanúsított.)

A vizsgálat egyik vezetője, Joseph Lombardo seriff nem kommentálta azokat a híreket, amelyek szerint Paddock 100 ezer dollárt utalt egy Fülöp-szigeteki számlára a támadás előtti héten. A Fülöp-szigeteki hatóságok viszont megerősítették ezt, és azt mondják, Danley egy hónapja érkezett az országba, azután érkezett meg az utalás.

Stephen Paddock a Mandalay Bay hotel 32. emeletéről nyitott tüzet egy country fesztivál résztvevőire, 59 ember halt meg, több mint 500-an sérültek meg. A szállodai szobában, és más, Paddockhoz köthető helyszíneken összesen 47 lőfegyvert találtak. (Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt