9,4 milliárdot kap Szeged sportra, ebből lesz stadionja a helyi NB II-es focicsapatnak

futball
2017 október 05., 17:03

A Market Építő Zrt. 9,4 milliárd forint állami támogatásból épít Szegeden egy új sportkomplexumot: a Szeged 2011-Grosics Akadémia focicsapat új stadionja meg egy másik sportcsarnok és rendezvényközpont a többi sportágnak – írja a magyarepitok.hu.

Az új sport- és ifjúsági komplexum központi részén lesz a 8000 fős stadion, ami az UEFA 4-es kategóriájába kerülhet.

A lap szerint a másik sportcsarnokban – ami a rendezvényközpont része – egy grundfocipálya is lesz, és a 3 szintes épületegyüttes 2800 m2-es alapterületen épül fel öltözőkkel, edzőtermekkel, orvosi és kiszolgáló helyiségekkel, és egy közel 400 fős lelátóval. (magyarepitok.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.