9,4 milliárdot kap Szeged sportra, ebből lesz stadionja a helyi NB II-es focicsapatnak

A Market Építő Zrt. 9,4 milliárd forint állami támogatásból épít Szegeden egy új sportkomplexumot: a Szeged 2011-Grosics Akadémia focicsapat új stadionja meg egy másik sportcsarnok és rendezvényközpont a többi sportágnak – írja a magyarepitok.hu.

Az új sport- és ifjúsági komplexum központi részén lesz a 8000 fős stadion, ami az UEFA 4-es kategóriájába kerülhet.

A lap szerint a másik sportcsarnokban – ami a rendezvényközpont része – egy grundfocipálya is lesz, és a 3 szintes épületegyüttes 2800 m2-es alapterületen épül fel öltözőkkel, edzőtermekkel, orvosi és kiszolgáló helyiségekkel, és egy közel 400 fős lelátóval. (magyarepitok.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.