Palvin Barbara bocsánatot kért a tömeggyilkosságot és a szponzorációt vegyítő Instagram-posztja miatt

Új fejezet kezdődik a 444 életében.

Palvin Barbara magyar modell néhány nappal ezelőtt nagyon fura posztot tett közzé az Instagramon. A képen egy csokor virággal a kezében mosolyog, amit a L'Oréal hozott neki. Nyilván nem rossz szándékból, de nagyon szerencsétlenül pont ezt a posztot választotta, hogy megemlékezzen a las vegas-i lövöldözésről is.

„A Las Vegasban történtek miatt ma reggel munkába jövet nem voltam túl vidám. Nem értem, mi történik a világgal. Köszönöm a L'Oréal-családnak, hogy egy kis boldogságot csempésztek a napomba ezekkel a virágokkal!”

A képet nem törölte le, de a szövegből azóta kiszedte a lövöldözésre utaló részeket, ami miatt a magyar kommentelők több ezer bántó megjegyzést hagytak a kép alatt.

A modell ma feltöltött egy fekete képet, amihez ezt a szöveget fűzte:

„Szeretnék elnézést kérni azoktól, akiket megbántott a 3 nappal ezelőtti posztom. Nem szeretném, ha a félre sikerült megfogalmazásom elvonná a figyelmet arról, ami most igazán számít. Nem értem, hogy miért történnek ilyen szörnyű dolgok, hiszen honnan is tudhatnám, és el sem tudom képzelni, mit érezhetnek azok, akik átélték vagy elveszítettek valakit a Las Vegas-i lövöldözésben - őszinte részvétem minden családtagnak, barátnak.”

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó