A kempós anya tagadja, hogy lerúgta óvodás fia lépét

2017 október 6., péntek 2:58
119
Fotó: FANATIC STUDIO / SCIENCE PHOTO L/Science Photo Library

Mindent tagadott budapesti bírósági tárgyalásán az a nő, aki a vád szerint két éve úgy megrúgta óvodás kisfiát, hogy annak felszakadt a lépe, írja a Blikk. A vád szerint a küzdősportoló, kempózó nő új kapcsolatában fogant gyermeke születése után elkezdte elhanyagolni elsőszülött fiát, akit nem fürdetett, akivel durván bánt és akit gyakran betegen vitt óvodába.

A vád szerint egy októberi kiránduláson a gyermek kétszer is leejtette a földre az ételt, amit ugyan megpróbált elrejteni, de hiába. Anyja észrevette, és annyira dühbe jött, hogy hasba rúgta a gyereket, akit csak másnap vittek orvoshoz, amikor a keresztanyjának elpanaszolta a történteket. A gyereknek felszakadt a lépe, életveszélyes sérülést szenvedett.

A bíróságon a megvádolt nő tagadott. Azt állította, hogy ő csupán "fenéken billentette" a gyereket, aki szerinte egy óvodai verekedésben vagy biciklibalesetben szenvedhetett életveszélyes sérüléseket. A nő szerint a fia rendszeresen elesett gyalog és biciklivel is.

A nő szerint a vád tönkretette az ő és a gyerekei életét is. Azt viszont elismerte, hogy korábban borderline-személyiségzavarral diagnosztizálták, és az eset idején tényleg ingerlékeny volt.

A gyerek, akit azóta az anyai nagyanyja nevel, több hónapos ápolás után felépült.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt