A kempós anya tagadja, hogy lerúgta óvodás fia lépét

Fotó: FANATIC STUDIO / SCIENCE PHOTO L/Science Photo Library

Mindent tagadott budapesti bírósági tárgyalásán az a nő, aki a vád szerint két éve úgy megrúgta óvodás kisfiát, hogy annak felszakadt a lépe, írja a Blikk. A vád szerint a küzdősportoló, kempózó nő új kapcsolatában fogant gyermeke születése után elkezdte elhanyagolni elsőszülött fiát, akit nem fürdetett, akivel durván bánt és akit gyakran betegen vitt óvodába.

A vád szerint egy októberi kiránduláson a gyermek kétszer is leejtette a földre az ételt, amit ugyan megpróbált elrejteni, de hiába. Anyja észrevette, és annyira dühbe jött, hogy hasba rúgta a gyereket, akit csak másnap vittek orvoshoz, amikor a keresztanyjának elpanaszolta a történteket. A gyereknek felszakadt a lépe, életveszélyes sérülést szenvedett.

A bíróságon a megvádolt nő tagadott. Azt állította, hogy ő csupán "fenéken billentette" a gyereket, aki szerinte egy óvodai verekedésben vagy biciklibalesetben szenvedhetett életveszélyes sérüléseket. A nő szerint a fia rendszeresen elesett gyalog és biciklivel is.

A nő szerint a vád tönkretette az ő és a gyerekei életét is. Azt viszont elismerte, hogy korábban borderline-személyiségzavarral diagnosztizálták, és az eset idején tényleg ingerlékeny volt.

A gyerek, akit azóta az anyai nagyanyja nevel, több hónapos ápolás után felépült.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.