Egy héten át játszott a mobiljával, fél szemére megvakult

Retina-artéria elzáródás miatt egyik szemére megvakult az a kínai nő, aki egy héten át játszott mobiltelefonján.

A 21 éves nő elmesélte, hogy gyakran akár 7-8 órán át is megállás nélkül játszik, a baleset egy ilyen, intenzív játékkal töltött hét után történt vele.

A vakságot az Arena of Valor nevű játék okozta, amely Kínában elképesztően sikeres és már az európai és amerikai megjelenés előtt elérte a világ legnépszerűbb online harci játéka címet a maga 200 millió regisztrált felhasználójával. (Telegraph)

Szőke Dániel

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.