Trafikmutyis polgármester lesz Kósa Lajos egyik jobbkeze

belföld
2017 október 06., 08:36
comments 96

A hvg.hu értesülései szerint Horváth István egykori szekszárdi polgármester és Simon Róbert, volt győri alpolgármester segíti a jövőben a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert.

Horváth István leginkább arról ismert, hogy 2013-ban az akkor még fideszes önkormányzati képviselő, azóta már az LMP-ben politizáló Hadházy Ákos leleplezte, amikor saját hozzátartozóinak és fideszes ismerőseinek osztogatta a trafikkoncessziókat. Az ügynek semmi következménye nem lett, már azon kívül, hogy Hadházy átigazolt egy másik pártba. Horváth a botrány után a kormány sertésprogramját felügyelte, múlt héten pedig azzal került a hírekbe, hogy a felesége, aki korábban földeket nyert, 157 millió forintos uniós támogatást nyert el húsfeldolgozó üzem létesítésére.

Horváth István a megyei jogú városok fejlesztésének koordinációjáért felelős államtitkár lesz, Simon Róbert a fejlesztésének végrehajtásáért felel majd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.