Trafikmutyis polgármester lesz Kósa Lajos egyik jobbkeze

belföld
2017 október 6., 8:36
comments 96

A hvg.hu értesülései szerint Horváth István egykori szekszárdi polgármester és Simon Róbert, volt győri alpolgármester segíti a jövőben a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli minisztert.

Horváth István leginkább arról ismert, hogy 2013-ban az akkor még fideszes önkormányzati képviselő, azóta már az LMP-ben politizáló Hadházy Ákos leleplezte, amikor saját hozzátartozóinak és fideszes ismerőseinek osztogatta a trafikkoncessziókat. Az ügynek semmi következménye nem lett, már azon kívül, hogy Hadházy átigazolt egy másik pártba. Horváth a botrány után a kormány sertésprogramját felügyelte, múlt héten pedig azzal került a hírekbe, hogy a felesége, aki korábban földeket nyert, 157 millió forintos uniós támogatást nyert el húsfeldolgozó üzem létesítésére.

Horváth István a megyei jogú városok fejlesztésének koordinációjáért felelős államtitkár lesz, Simon Róbert a fejlesztésének végrehajtásáért felel majd.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt