Ambrus "A viszkis" Attila fantasztikus tortát kapott az 50. születésnapjára

Tbg
bűnügy
2017 október 07., 11:03

Egy órája posztolta ki Ambrus Attila, az ország egyik leghíresebb fazekasa saját születésnapi tortáját a Facebookra.

A torta szép összefoglalása az egyik legkülönösebb karriert befutó férfi életének, egyszerre tekintvén az ábrázolás tárgyára és mikéntjére:

link Forrás

A sportolóként kezdő, majd karrierjét profi bankrablóként folytató Ambrus több évet töltött börtönben, ahol kitanulta a fazekas szakmát, és azóta is ezzel foglalatoskodik. 

Idén egyébként elkészült a róla forgatott játékfilm is, amely természetesen elsősorban nem fazekasi, hanem bankrablói minőségében ábrázolja „A viszkist”, a filmet Antal Nimród rendezte, a Filmalap 1,2 milliárdot adott elkészítésére.

Előzetes:

link Forrás
Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.