Autó hajtott a gyalogosok közé Londonban

külföld
2017 október 07., 12:34
comments 38

Több gyalogost is elgázolt egy autó Londonban a National History Múzeum mellett, írja a BBC. A rendőrség közlése szerint többen megsérültek, a sofőrt letartóztatták. Egyelőre vizsgálják, hogy terrortámadás történt-e.

link Forrás

A BBC egyik munkatársa a helyszínen volt, mikor az eset történt. Chloe Hayward szerint a járdára becsapodó autó két embert gázolt el. Hozzátette, a rendőrség nagy erőkkel, helikoptereket is bevetve rövid idő alatt a helyszínen volt.

Update: tizenegyen sérültek meg a gázolásban, ami a Scotland Yard szerint nem terrorcselekmény, hanem közlekedési baleset volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.