Egyértelműen baleset volt a szombati londoni tömeggázolás

külföld
2017 október 08., 11:40
comments 56
Az elkerített baleseti helyszín, háttérben a tömegbe hajtó fekete Toyota Priusszal.
photo_camera Az elkerített baleseti helyszín, háttérben a tömegbe hajtó fekete Toyota Priusszal. Fotó: Alberto Pezzali/NurPhoto

Nem terrorcselekmény volt a szombati tömeges gázolás a londoni Természettudományi Múzeumnál, erősítette meg vasárnap a londoni rendőrség. Közleményük szerint a balesetben 11-en sérültek meg, de senki se súlyosan. Kilenc sérültet, köztük a balesetet okozó fekete Toyota Prius vezetőjét kórházban kellett ellátni.

A sérültek többségét vasárnapra már haza is engedték. A gépkocsi 47 éves vezetőjét is elengedték, bár közlekedési baleset okozása miatt még folyik ellene vizsgálat. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.