Föltámadt az őszinte kőkemény rock

TUDOMÁNY
2017 október 08., 11:12
link Forrás

Ismét valós társadalmi problémákat feszegető, éleshangú kritikával jelentkezett a Tudósok zenekar. (Mert az éleshangú kritika többnyire valós társadalmi problémákat feszeget. Főként, ha éleshangú.) Az új világsláger refrénjében drMáriás finom utalásokkal reagál napjaink legfeszítőbb közéleti kérdéseire. Határozott választ nem ad, hanem csak a korunk embere előtt morális választásokat érzékelteti.

A zenemű mellé (elé) készült videoklip igazi csemege a mozgóképes technika és a Gyűrűk ura rajongóinak: a legmodernebb CGI-megoldásokkal zsúfolt, nagy költségvetésű, kosztümös alkotás.

A Tudósok zenekar pénteken a Kuplungban élőben is elővezeti a metált.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.