Lewis Hamilton nyert Szuzukában

sport
2017 október 08., 05:11
comments 51
Lewis Hamilton nagy örömében felhajította a méretes kupát. Max Verstappen nincs lenyűgözve.
photo_camera Lewis Hamilton nagy örömében felhajította a méretes kupát. Max Verstappen nincs lenyűgözve. Fotó: BEHROUZ MEHRI/AFP

Szoros versenyben, kevesebb mint 1,5 másodperces előnnyel, de a szuzukai futamot is Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője nyerte, így már 59 ponttal vezet a világbajnoki összetettben a versenyből kieső ferraris, Sebastian Vettel előtt.

Hamilton Verstappennel, a Red Bull holland versenyzőjével volt nagy harcban, a harmadik helyezett Verstappen csapattársa, az ausztrál Riccardo lett. Bottas a negyedik, Raikkönen az ötödik helyen végzett, a hat-hetedik helyen a két Force India osztozott, a nyolcadik Magnussen lett a Haasszal. A tizedik Massa már körhátrányban végzett.

Vettel kocsijában a gyújtás romlott el. Elstartolni még el tudott, de az autója rögtön lassulni kezdett. Kiállt, de nem tudták megszerelni, így feladta a versenyt. (Via The Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.