A férfiaknál és a nőknél is magyar versenyző nyerte meg a 100 mérföldes ultrafutóversenyt Taubertalban

sport
2017 október 09., 13:54
comments 33

A férfiaknál Zahorán Ádám, a nőknél Bontovics Tímea nyerte a németországi Taubertalban rendezett 100 mérföldes ultrafutóversenyt.

A 160,9 kilométeres viadalon Zahorán a holland Jan-Albert Lantinkkkal volt nagy versenyben a táv kétharmadáig, de 110 km-nél a riválisa feladta a versenyt, ő pedig végül 13 óra 53 perces eredménnyel győzött, több mint 3 órával megelőzve a 2. helyezettet.

A háromszoros magyar bajnok ultrafutó tájékoztatása szerint a nőknél Bontovics Tímea 21 óra 19 perc 13 másodperces idővel nyert.

Magyar siker született a 100 km-es betétszámban is, amit a korábbi válogatott atléta, a fedettpályán 800-on Európa-bajnoki bronzérmes Korányi Balázs nyert meg. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.