A McDonald's előtt tüntettek a Rick and Morty rajongói, mert nem kaptak elég Mulan-szószt

Ahogy az várható volt, a gyorsétterem PR-osai azonnal ráugrottak a Rick and Morty egyik poénjára, és a sorozat kedvéért újra árulni kezdték a Mulan című, 1998-as rajzfilm promóciójaként árult szecsuáni szószt. A szósz azért olyan nagy szám, mert a McDonald's csak nagyon rövid ideig árulta, ezért legalább 19 éve senki sem evett belőle. 

Micel az egész tényleg csak egy PR-akció volt, nem gyártottak elég szószt, így jóval több Rick and Morty-rajongó ugrott rá, mint amennyi készleten volt. Sokan hiába álltak hosszú ideig sorba, hogy megkóstolhassák a főszereplő kedvenc szószát, mire a kasszához értek, már elfogyott. 

Nem tudni, hogy jogos felháborodásból vagy a mindenre ráugró PR-osok kérésére, de például Newarkban még tüntettek is a szószért.

Az egyik helyen annyira kiakadt az egyik rajongó, hogy rendőrt kellett hívni:

A McDonald's pedig külön közleményben kért bocsánatot a csalódott rajongókról, amiért tényleg csak nagyon limitált mennyiségben tudott Mulan-szószt gyártani. 

(via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.