A McDonald's előtt tüntettek a Rick and Morty rajongói, mert nem kaptak elég Mulan-szószt

2017 október 9., hétfő 3:16
88

Ahogy az várható volt, a gyorsétterem PR-osai azonnal ráugrottak a Rick and Morty egyik poénjára, és a sorozat kedvéért újra árulni kezdték a Mulan című, 1998-as rajzfilm promóciójaként árult szecsuáni szószt. A szósz azért olyan nagy szám, mert a McDonald's csak nagyon rövid ideig árulta, ezért legalább 19 éve senki sem evett belőle. 

Micel az egész tényleg csak egy PR-akció volt, nem gyártottak elég szószt, így jóval több Rick and Morty-rajongó ugrott rá, mint amennyi készleten volt. Sokan hiába álltak hosszú ideig sorba, hogy megkóstolhassák a főszereplő kedvenc szószát, mire a kasszához értek, már elfogyott. 

Nem tudni, hogy jogos felháborodásból vagy a mindenre ráugró PR-osok kérésére, de például Newarkban még tüntettek is a szószért.

Az egyik helyen annyira kiakadt az egyik rajongó, hogy rendőrt kellett hívni:

A McDonald's pedig külön közleményben kért bocsánatot a csalódott rajongókról, amiért tényleg csak nagyon limitált mennyiségben tudott Mulan-szószt gyártani. 

(via Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt