Tárgyalóasztalhoz ült az MSZP és a DK

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy héttel azután, hogy Botka László bejelentette, visszalép a miniszterelnök-jelöltségtől, tárgyalásokba kezdett a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció. Ezt a Hír Tv Egyenesen című műsorában jelentette be Hiller István szocialista választmányi elnök és  Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

Hiller István azt mondta, a 106 egyéni körzetben meg tudnak állapodni, és nem kizárt, hogy később majd a választási listáról is megegyeznek.

A hvg.hu utolérte Molnár Csabát,aki azt mondta, nagyon normális, hasznos tárgyaláson vannak túl.

„Nem volt gyurcsányozás, vagy bármilyen kizáró feltétel.”

A tárgyalásokat egy héten belül folytatják.Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.