Egyetlen robogón menekült el hat rabló egy ékszerrablás után

Klasszikus krimivígjátékokba illő jelenet zajlott hétfő este Londonban: a belvárosban egy menő ékszerboltot, a Regen Streeten lévő Mappin & Webb üzletét törték fel rablók, akik machetékkel és kalapácsokkal felszerelkezve ütöttek rajta az üzleten, majd mind a hatan egyetlen robogón kezdtek menekülni. 

Erről a rendőrség adott ki tájékoztatást, akik kitértek arra is, hogy a helyszínre még három mopeddel érkezek, de az egyiket a helyszínen hagyták, a másikat viszont hamar összetörték az Oxford Streeten. A balesetet szenvedett moped utasai ekkor pattantak át a másik járműre, innentől menekültek hatan egyetlen robogón. 

A rablók komoly zsákmánnyal távoztak, miután több tárolót is feltörtek az este 7.20-kor elkövetett rajtaütésben. A rendőrség egyelőre nem találta meg az elkövetőket, a lakosság segítségét is kérik a kézre kerítésükben. 

A Mappin & Webbet 1775-ben alapították, és többek között vevőjük volt már  Marie Antoinette, Grace Kelly és Winston Churchill is. (AP/Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.