Egyetlen robogón menekült el hat rabló egy ékszerrablás után

2017 október 10., kedd 4:11
42

Klasszikus krimivígjátékokba illő jelenet zajlott hétfő este Londonban: a belvárosban egy menő ékszerboltot, a Regen Streeten lévő Mappin & Webb üzletét törték fel rablók, akik machetékkel és kalapácsokkal felszerelkezve ütöttek rajta az üzleten, majd mind a hatan egyetlen robogón kezdtek menekülni.

Erről a rendőrség adott ki tájékoztatást, akik kitértek arra is, hogy a helyszínre még három mopeddel érkezek, de az egyiket a helyszínen hagyták, a másikat viszont hamar összetörték az Oxford Streeten. A balesetet szenvedett moped utasai ekkor pattantak át a másik járműre, innentől menekültek hatan egyetlen robogón.

A rablók komoly zsákmánnyal távoztak, miután több tárolót is feltörtek az este 7.20-kor elkövetett rajtaütésben. A rendőrség egyelőre nem találta meg az elkövetőket, a lakosság segítségét is kérik a kézre kerítésükben.

A Mappin & Webbet 1775-ben alapították, és többek között vevőjük volt már Marie Antoinette, Grace Kelly és Winston Churchill is. (AP/Guardian)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt