Elnézést kér, és kijavítja a csepeli önkormányzat az aradi vértanúk elrontott emléktábláját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
Fotó: csepel.hu

Elnézést kér az önkormányzat az emléktábla elírásai miatt, ez a sietség miatt csúszott be, és javítani fogják, írja a csepel.info.

Vasárnap írtuk meg, hogy emléktáblát avattak az Aradi vértanúk és a Szentmiklósi út kereszteződésében, de két helyen is elrontották, és azt írták, hogy 1848. október 6-án végezték ki az aradi vértanúkat, pedig a kivégzések 1849-ben voltak. Ábel Attila alpolgármester most a helyi lapnak azt mondta, javítják az elírásokat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.