Meglepte Storckot a szurkolók ellenséges viselkedése

Győzelmet elég régen fogadott ennyire ridegen a magyar válogatott szurkolótábora, mint most a Feröer-szigetek elleni gyötrelmes 1-0-t. Az első ítz percben tüntetve az eddigi eredmények miatt nem is szurkolt a tábor.

Bernd Storck szövetségi kapitány a meccs után az M4-nek nyilatkozva nem is értette, miért volt ilyen a hangulat, szerinte azért, mert kikaptak Svájcban. (Annak ellenére volt telt ház az utolsó selejtezőn, hogy a magyar válogatott nagyon gyengén szerepelt a sorozatban.)

A riporter közbevetette, hogy azért az egész, összeségében kudarcos selejtezősorozat is benne lehetett a füttyben, amire Storck azt mondta, hogy talán nagyobb volt az elvárás, de a harmadik hely volt a realitás. Az igaz, hogy talán több pontot kellett volna szerezni, mondta, szerinte főként a sorozat elején ajándékoztak el pontokat. Itt valószínűleg a Feröeren elért döntetlenre célzott, esetleg az itthon Svájc elleni vereségre, de az andorrai égés például nyáron volt. 

Aztán Storck újra visszatért arra, hogy ilyen hangulatot még nem élt meg, szerencsére a játékosok túltették ezen magukat. Ő a meccs végén gratulált a győzelemhez. A jövőjéről nem akart mondani semmit, annyit megjegyzett, hogy nagyon kevés, a klubjában nemzetközi rutint szerző magyra játékos van. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.