Kitiltottak a TV2-ből egy közismerten rendszerellenes INTERNETES MACSKÁT

media
2017 október 10., 11:22
comments 179

Elég szórakoztató történetet tett közzé a HVG Erzsiről, a 62 ezer Facebook-követővel rendelkező népszerű macskáról. A TV2 politikailag minden bizonnyal képzetlen riportere ugyanis megkereste az Erzsi for President oldalt azzal, hogy szeretne egy anyagot forgatni a már könyvet is publikáló macskáról.

Szegény valószínűleg nem tudta, hogy Erzsi rendszeresen megnyilvánul politikai kérdésekben is, és meglehetősen kritikus a mai magyar kormánnyal szemben.

Erzsi ezért rákérdezett a riporternél, hogy egyeztette-e a dolgot a főnökeivel, és így gyorsan kiderült, hogy azok a nagyhatalmú emberek mégsem szeretnének műsoridőt biztosítani a rendszerellenes macskának:

link Forrás

Ki gondolta volna, hogy a NER Kőszeg Ference egy macska lesz?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.