Trump IQ-teszten bizonyítana az idiótázó külügyminiszternek

külföld
2017 október 10., 15:00
comments 89
Donald Trump és Rex Tillerson külügyminiszter
photo_camera Donald Trump és Rex Tillerson külügyminiszter Fotó: JIM WATSON/AFP

Donald Trump IQ-teszt-párbajra hívja ki külügyminiszterét, Rex Tillersont.

Trump ezt a Forbesnak mondta el, miután arról kérdezték, mit szól ahhoz, hogy Tillerson állítólag idiótának nevezte őt.

„Szerintem ez álhír. De ha tényleg ezt mondta, akkor azt hiszem, össze kell hasonlítanunk az IQ-teszten elért eredményeinket. És meg tudom mondani, ki fog győzni.”

Az idézet eleje arra vonatkozik, hogy Tillerson ezt nem hivatalosan nyilatkozta, az NBC szerint viszont elhangzott ez. Az NBC cikke szerint annyira feszült lett a viszony a két politikus között, hogy csak Mike Pence alelnök tudta meggyőzni Tillersont a maradásról. Tillerson ezt tagadta, az idiótázást viszont nem. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.