Ben Affleck elnézést kért a mellfogdosásért, de kiderült, hogy nem csak egyszer csinálta

2017 október 11., szerda 18:50
271

Egyre inkább úgy tűnik, valóban elindíthat valamit Hollywoodban a Harvey Weinstein körül kipattant botrány. Twitteren hozta fel valaki, hogy Ben Affleck egyszer az MTV népszerű műsorában, a Total Request Live-ban fogdosta meg nagyon durván a műsorvezető, az azóta már színészként dolgozó Hilarie Burton mellét. Az írást az érintett retweetelte, és azt írta hozzá: „Nem felejtettem el.” Az adás 2001-es, és úgy tűnik, Burtonön kívül a többség azért elfelejtette. 

Ben Afflecket azért vették most elő, mert Harvey Weinstein egyik áldozata, Rose McGowan elég csúnyán beszélt róla, mondván, a színész úgy tesz, mintha nem tudott volna a producer zaklatási ügyeiről. Burton ki is posztolt egy videót, melyen maga a dolog nem látható, de a riporter kényelmetlen nevetés közepette maga mondja el, mi történt.

Miután a videó pörögni kezdett, és Affleck elnézést kért, egy másik twitterező egy még rosszabb videót szedett elő, ezen a színész egy kanadai riportert rángat az ölébe, és megdicséri, milyen klasszak a mellei. Egyik videó sem olyan durva, mint a Weinstein ellen elhangzott vádak, de előkerülésük azért jelez valamit.

Címlapfotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt