Ben Affleck elnézést kért a mellfogdosásért, de kiderült, hogy nem csak egyszer csinálta

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egyre inkább úgy tűnik, valóban elindíthat valamit Hollywoodban a Harvey Weinstein körül kipattant botrány. Twitteren hozta fel valaki, hogy Ben Affleck egyszer az MTV népszerű műsorában, a Total Request Live-ban fogdosta meg nagyon durván a műsorvezető, az azóta már színészként dolgozó Hilarie Burton mellét. Az írást az érintett retweetelte, és azt írta hozzá: „Nem felejtettem el.” Az adás 2001-es, és úgy tűnik, Burtonön kívül a többség azért elfelejtette. 

Ben Afflecket azért vették most elő, mert Harvey Weinstein egyik áldozata, Rose McGowan elég csúnyán beszélt róla, mondván, a színész úgy tesz, mintha nem tudott volna a producer zaklatási ügyeiről. Burton ki is posztolt egy videót, melyen maga a dolog nem látható, de a riporter kényelmetlen nevetés közepette maga mondja el, mi történt.

Miután a videó pörögni kezdett, és Affleck elnézést kért, egy másik twitterező egy még rosszabb videót szedett elő, ezen a színész egy kanadai riportert rángat az ölébe, és megdicséri, milyen klasszak a mellei. Egyik videó sem olyan durva, mint a Weinstein ellen elhangzott vádak, de előkerülésük azért jelez valamit.

Címlapfotó: Pascal Le Segretain/Getty Images

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.