Biciklivel tekert az autópályán a szír férfi, aki Budapestre akart menni

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Fotó: police.hu

Október 10-én igazoltattak a hajdúböszörményi autópályaőrök az  M35-ös autópályán egy 23 éves férfit, aki kerékpárral próbált eljutni Budapestre - írja a police.hu. A magát szír állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni magát, így őrizetbe vették. A férfi a zöldhatáron jött át Magyarországra, majd Nagykerekinél elkötött egy őrizetlenül hagyott biciklit, és azzal indult a főváros felé.  A férfival szemben jármű önkényes elvétele és tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.