Biciklivel tekert az autópályán a szír férfi, aki Budapestre akart menni

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem
Fotó: police.hu

Október 10-én igazoltattak a hajdúböszörményi autópályaőrök az  M35-ös autópályán egy 23 éves férfit, aki kerékpárral próbált eljutni Budapestre - írja a police.hu. A magát szír állampolgárnak valló férfi nem tudta hitelt érdemlően igazolni magát, így őrizetbe vették. A férfi a zöldhatáron jött át Magyarországra, majd Nagykerekinél elkötött egy őrizetlenül hagyott biciklit, és azzal indult a főváros felé.  A férfival szemben jármű önkényes elvétele és tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt indult eljárás.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.