Mészáros Lőrinc szerint nem lehet veszteséges a felcsúti kisvasút

belföld
2017 október 11., 15:20
comments 157

Felcsút polgármestere az ATV kérdésére válaszolva határozottan cáfolta, hogy TAO-pénzekből üzemeltetnék a felcsúti kisvasutat. Mészáros Lőrinc el is magyarázta, hogy nyilván, hogy nem, hiszen a TAO szigorú elszámolású támogatás, és amikor a kérelmet beadják rá, meg kell jelölni, hogy mire fogják költeni. A kisvasút fenntartására például nem is adnának, meg szerinte elvileg amúgy is önfenntartónak kéne lennie, de majd jövő év januárjában tud arról nyilatkozni, hogy milyen eredménnyel zártak. Ha esetleg nem lesz eredményes, akkor majd a bejövő adományokból pótolják a hiányzó összeget. De egyértelműen nem TAO-pénzből, mert TAO-pénzt nem lehet ilyen célra felhasználni.

„Idáig mindent, ami a kiírásban volt, teljesítettünk, és teljesíteni is fogjuk, hiszen ez a kötelességünk”

– hangsúlyozta a polgármester.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.