Vona Gábort az sem lepné meg, ha feloszlatnák a Jobbikot

politika
2017 október 11., 08:50
comments 189

Lélekben, gyakorlatban is fel vagyok készülve a párt föloszlatására - mondta Vona Gábor a hvg.hu-nak a Jobbik ellen indított ügyészségi vizsgálatról. Ugyanakkor a pártelnök mégsem ezt tartja a legvalószínűbb forgatókönyvnek. Hozzátette, hogy az állami támogatás megvonására és választási csalásra is felkészült.

Azt már nem részletezte, hogyan élnének túl állami támogatások nélkül. Egyelőre nem hív utcára senkit, de nem tartja kizártnak, hogy előállhat olyan pillanat, mikor az emberek utcára fognak menni.

Ha Simicska Lajostól vagy bárki mástól bombaként robbanó információhoz jutna, azonnal elmondaná.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.