Kassai után a barátnője is kiejtette a Bayern Münchent a BL-ből

Már megint egy magyar bíró ténykedése miatt tombol a Bayern München, már megint amiatt, hogy szerintük durva bírói hibák ejtették ki őket a BL-ből, a mostani bűnbak a magánéletben ráadásul partnere az előzőnek. Ők egyébként elvileg a világ legmenőbb bírópárosa, hiszen már mindkettőjüket megválasztották a világ legjobb játékvezetőjének, Kulcsárt éppen tavaly, Kassait 2011-ben.

Aki látta, nehezen felejti el, Kassai Viktor játékvezető hogyan ejtette ki a Bayern Münchent a Bajnok Ligája idei negyeddöntőjében a Real Madrid ellen. Bár a magyar bíró mindkét oldal javára és kárára is tévedett a meccs nagy részében, a vége felé először úgy állította ki a müncheni Arjen Robbent Arturo Vidalt, hogy az látványosan a labdát rúgta el, nem az ellenfél lábát, majd a hosszabbításban megadta Ronaldo igen feltűnő lesgólját, így a Real végül 4-2-re nyerte a meccset és 6-3-ra a párharcot.

Most pedig Kulcsár Katalin lett a Bayern fekete báránya. A németek női csapata Londonban 1-0-ra kapott ki a Chelsea-től, a visszavágón pedig csak 2-1-re győzött, Wörle edző és a Die Welt cikke szerint a magyar bíró miatt, aki nem vett észre egy tizenhatoson belüli kezezést, majd a 88. percben érvénytelenített egy Bayern-gólt.

„Az első meccsen lesgóllal kaptunk ki, egy ilyen jó ellenféllel szemben, mint a Chelsea, túl sok volt a hibákból, amelyek minket sújtottak. Nem értem a bíró ténykedését, a kárunkra tévedett”

– nyilatkozta Wörle. (via Index)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.