Orbán Viktor szerepel a Mr. Robot legújabb részében

Az elmúlt évek legjobb új sorozata, a Sam Esmail rendezte Mr. Robot harmadik évadának első része szerdán jött ki, és Orbán Viktor is szerepel benne egy pillanatig. Mégpedig egy olyan monológ közepén, ahol a főszereplő, Elliot Alderson (Rami Malek) arról beszél, hogyan pusztítják el a civilizációt a multinacionális nagyvállalatok, a média, és úgy általában a fogyasztói társadalom. 

Éppen akkor, amikor Elliot Trumpot idézve, de a szavait kiforgatva azt mondja, 

„These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country” (azaz Nem ezek az emberek tették naggyá az országunkat. Ezek az emberek pusztítják az országunkat)

a vágóképen három másodpercre Trump mellett Orbán Viktor és Theresa May is megjelennek. A felvétel egyébként a májusi brüsszeli NATO-csúcson készült.

„What if instead of fighting back, we caved, gave away our privacy for security, exchanged dignity for safety, and traded revolution for repression? What if we choose weakness over strength? 'These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country.' They'll even have us build our own prison. This is what they wanted all along. For us to buy in on our worst selves.”

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.