Orbán Viktor szerepel a Mr. Robot legújabb részében

tévé
2017 október 12., 17:22
comments 112

Az elmúlt évek legjobb új sorozata, a Sam Esmail rendezte Mr. Robot harmadik évadának első része szerdán jött ki, és Orbán Viktor is szerepel benne egy pillanatig. Mégpedig egy olyan monológ közepén, ahol a főszereplő, Elliot Alderson (Rami Malek) arról beszél, hogyan pusztítják el a civilizációt a multinacionális nagyvállalatok, a média, és úgy általában a fogyasztói társadalom. 

Éppen akkor, amikor Elliot Trumpot idézve, de a szavait kiforgatva azt mondja, 

„These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country” (azaz Nem ezek az emberek tették naggyá az országunkat. Ezek az emberek pusztítják az országunkat)

a vágóképen három másodpercre Trump mellett Orbán Viktor és Theresa May is megjelennek. A felvétel egyébként a májusi brüsszeli NATO-csúcson készült.

photo_camera „What if instead of fighting back, we caved, gave away our privacy for security, exchanged dignity for safety, and traded revolution for repression? What if we choose weakness over strength? 'These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country.' They'll even have us build our own prison. This is what they wanted all along. For us to buy in on our worst selves.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.