Orbán Viktor szerepel a Mr. Robot legújabb részében

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az elmúlt évek legjobb új sorozata, a Sam Esmail rendezte Mr. Robot harmadik évadának első része szerdán jött ki, és Orbán Viktor is szerepel benne egy pillanatig. Mégpedig egy olyan monológ közepén, ahol a főszereplő, Elliot Alderson (Rami Malek) arról beszél, hogyan pusztítják el a civilizációt a multinacionális nagyvállalatok, a média, és úgy általában a fogyasztói társadalom. 

Éppen akkor, amikor Elliot Trumpot idézve, de a szavait kiforgatva azt mondja, 

„These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country” (azaz Nem ezek az emberek tették naggyá az országunkat. Ezek az emberek pusztítják az országunkat)

a vágóképen három másodpercre Trump mellett Orbán Viktor és Theresa May is megjelennek. A felvétel egyébként a májusi brüsszeli NATO-csúcson készült.

„What if instead of fighting back, we caved, gave away our privacy for security, exchanged dignity for safety, and traded revolution for repression? What if we choose weakness over strength? 'These are not the people that made our country great. These are the people that are destroying our country.' They'll even have us build our own prison. This is what they wanted all along. For us to buy in on our worst selves.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.