A Sony szeretne filmet csinálni a Catan telepesei társasjátékból

a hetedik művészet
2017 október 13., 09:49

A Variety szerint a Sony stúdiója épp a világhírű társasjáték, a Catan telepesei megfilmesítési jogainak megszerzéséről tárgyal. A film producere Gail Katz lesz, aki olyan filmek producere volt, mint Az elnök különgépe, a Célkeresztben vagy a Vírus. Rajta kívül a készítők közt lesz az Az és a Lego Movie producere, Dan Lin is.

A stúdió nagyon nyomja a dolgot, a Variety szerint az is elképzelhető, hogy több részt is forgatnak majd a Catan-filmből.

A Sony szerint a Catan filmre vitele végtelen lehetőségekkel kecsegtet, azt persze nem mondták, pontosan milyen sztorit is képzelnek el ehhez a játékhoz, amiben a résztvevők nem karakterekkel játszanak, hanem arctalan telepescsoportoknak parancsolnak, és egymással kereskednek. (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.