A Sony szeretne filmet csinálni a Catan telepesei társasjátékból

A Variety szerint a Sony stúdiója épp a világhírű társasjáték, a Catan telepesei megfilmesítési jogainak megszerzéséről tárgyal. A film producere Gail Katz lesz, aki olyan filmek producere volt, mint Az elnök különgépe, a Célkeresztben vagy a Vírus. Rajta kívül a készítők közt lesz az Az és a Lego Movie producere, Dan Lin is.

A stúdió nagyon nyomja a dolgot, a Variety szerint az is elképzelhető, hogy több részt is forgatnak majd a Catan-filmből.

A Sony szerint a Catan filmre vitele végtelen lehetőségekkel kecsegtet, azt persze nem mondták, pontosan milyen sztorit is képzelnek el ehhez a játékhoz, amiben a résztvevők nem karakterekkel játszanak, hanem arctalan telepescsoportoknak parancsolnak, és egymással kereskednek. (Variety)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.