Egy KANAPÉ akadályozza a forgalmat az M7-esen

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A rendőrség honlapján jelent meg a hír, ami szerint 2017. október 13-án 12 óra 22 perckor bejelentés érkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába arról, hogy 

az M7 autópálya kifelé vezető oldalán, a 11-es kilométer magasságában a belső sávban egy kanapé akadályozza a forgalmat.

Egyelőre részleteket nem osztott meg a rendőrség arról, hogyan tévedt az úttestre a bútor, mindenesetre a balesetveszélyre tekintettel kérjüik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek. (police)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.