Egymás után 3 külön elkövető is molesztálhatott egy buliból hazafelé tartó 17 éves lányt Londonban

bűnügy
2017 október 13., 06:49
comments 161

A rendőrség szerint egymás után, de egymástól függetlenül három külön elkövető is molesztálhatott egy 17 éves londoni lányt. A lány Kelet-London Tower Hamlets nevű városrészében volt bulizni a barátaival, itt azonban elszakadt tőlük, szeptember 29-én nem sokkal éjfél előtt egyedül, gyalog indult haza.

A londoni rendőrség biztonsági kamerák által készített felvételeket közölt 2, egyelőre ismeretlen személyazonosságú támadóról, akik a gyanú szerint molesztálhatták a lányt, akinek vagy még a klubban, vagy később drog is kerülhetett a szervezetébe (de ezt még vizsgálja a rendőrség).

Nem sokkal éjfél előtt egy biztonsági kamera felvette, ahogy a lányt egy fekete ruhás alak cipeli a Cambridge Heath Roadon. Ő az első gyanúsított, róla azonban nem tudott képet kiadni a rendőrség, mivel az arca sehogyan sem látszik a felvételeken. A kamerán annyi szerepel, hogy a pár eltűnik egy kapualjban, ahonnan nem messze a nyomozók szombat hajnalban megtalálták a lány néhány ruháját.

Éjfél után, egy újabb biztonsági kamera vette fel a lányt, ahogyan a Mint Streeten botorkál, és ekkor már egy versenybiciklit toló szakállas alak követte, ő a második gyanúsított. A férfi nem sokkal később odaért a lányhoz, és egy félreeső, a kamera által nem vett helyre irányította. Innen először a biciklis távozott, majd utána a lány is, zilált ruházattal.

Alig néhány perccel ezután egy harmadik kamera felvette, ahogy a lányt, aki valószínűleg ekkor már két parkoló autó között feküdt a Cornfield Streeten, újra szexuálisan bántalmazhatta egy vagy három elkövető.

Ezután értesítette egy járókelő a rendőrséget arról, hogy egy fiatal lány fekszik a földön a Cornfield Streeten. A rendőrség ezt a két fotót adta ki a második és a harmadik gyanúsítottról:

Őket keresik, és a nyomozásban kérik a nyilvánosság segítségét. (BBC, Telegraph, Rendőrség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.