Előkerült az utolsó videó, amin közösen énekel a Linkin Park

GYÁSZ
2017 október 13., 12:46
comments 45
link Forrás

A Linkin Park énekese, Chester Bennington július 20-án követett el öngyilkosságot. Depresszióban szenvedett, felakasztotta magát. Azóta gyászolják családtagjai és rajongói egyaránt. Néhány héttel ezelőtt az énekes özvegye, Talinda Bennington Twitteren osztotta meg az utolsó felvételét, amin férje szerepel.  

Most a banda tagjai osztották meg egyik utolsó közös emléküket a frontemberről (a család beleegyezésével). A felvételen, ami az Apple Music show Carpool Karaoke sorozatának részeként készült, az együttes tagjai Ken Jeong amerikai humoristával járják Los Angeles utcáit, poénkodnak, jól érzik magukat és különböző jól ismert amerikai slágereket énekelgetnek. 

Az Outkast, a Red Hot Chili Peppers, az Aerosmith egy-egy száma és a Linkin Park egyik első nagy dobása, a Numb című dal is előkerül. Minden bizonnyal ez az utolsó felvétel, amin közösen látható és hallható a Linkin Park, azaz Mike Shinoda, Joe Hahn és Chester Bennington. 

Ahogy a 36 órával a halál előtt készült videón, az énekes ezen a képsoron is nagyon jókedvűnek tűnik. Bennington halála is mutatja, hogy a depresszió jelei gyakran rejtve maradnak, a hasonló tragédiák megelőzése esetében pedig fontos, hogy a környezet mielőbb a bajt. (Pitchfork)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.