Ez a ruha tényleg pont olyan, mint egy régi függöny

DIVAT
2017 október 13., 17:36
comments 33

Régi szállodai függönyökből készít kabátokat egy párizsi dizájner, aki Hôtel néven már piacra is dobta új kollekcióját.

Alexandra Hartmann egy esti séta alkalmával botlott bele az első kidobott szállodai függönybe, amiben rögtön bele is szeretett, és készített belőle egy kabátot saját magának.

link Forrás

Később családja és barátai ösztönzésére kezdett el komolyabban elmerülni a témában, és sorra hívogatta Párizs szállodáit és moteleit, hogy használt függönyöket kérjen tőlük.

"Sokféle anyagom volt, de mindenből csak nagyon kevés, nagyon oda kellett figyelnem az anyagok súlyára, és esésére", mondja Hartmann, aki szerint minden egyes elkészült darab teljesen egyedi lett, külön személyiséggel és történettel. (CNN)

Szőke Dániel

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.