Ez a ruha tényleg pont olyan, mint egy régi függöny

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Régi szállodai függönyökből készít kabátokat egy párizsi dizájner, aki Hôtel néven már piacra is dobta új kollekcióját.

Alexandra Hartmann egy esti séta alkalmával botlott bele az első kidobott szállodai függönybe, amiben rögtön bele is szeretett, és készített belőle egy kabátot saját magának.

Később családja és barátai ösztönzésére kezdett el komolyabban elmerülni a témában, és sorra hívogatta Párizs szállodáit és moteleit, hogy használt függönyöket kérjen tőlük.

"Sokféle anyagom volt, de mindenből csak nagyon kevés, nagyon oda kellett figyelnem az anyagok súlyára, és esésére", mondja Hartmann, aki szerint minden egyes elkészült darab teljesen egyedi lett, külön személyiséggel és történettel. (CNN)

Szőke Dániel

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 8,5 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.