Herbált és tabit árultak a kalocsai nyikhajok

bűnügy
2017 október 13., 10:11
comments 20

A Bács-Kiskun megyei rendőrség 2017 elején tudomást szerzett arról, hogy valaki új pszichoaktív anyaggal átitatott növényi zúzalékot, úgynevezett ---> „herbált” árul Kalocsán. A rendőrségen több mint fél éve akciócsoport alakult.

Az adatgyűjtéseknek köszönhetően a kalocsai rendőrök és az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyavezetője, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőrei 2017. október 12-én a reggeli órákban öt helyszínen tartottak házkutatást.

link Forrás

A rendőrök, kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és drogterjesztéshez használt eszközöket találtak, és őrizetbe vettek egy 20 éves meg egy 22 éves kalocsai férfit, illetve egy 67 éves kalocsai nőt. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.