Herbált és tabit árultak a kalocsai nyikhajok

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Bács-Kiskun megyei rendőrség 2017 elején tudomást szerzett arról, hogy valaki  új pszichoaktív anyaggal átitatott növényi zúzalékot, úgynevezett ---> „herbált” árul Kalocsán. A rendőrségen több mint fél éve akciócsoport alakult.

Az adatgyűjtéseknek köszönhetően a kalocsai rendőrök és az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet kutyavezetője, valamint a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság kutyás rendőrei 2017. október 12-én a reggeli órákban öt helyszínen tartottak házkutatást.

A rendőrök, kábítószergyanús anyagokat, készpénzt és drogterjesztéshez használt eszközöket találtak, és őrizetbe vettek egy 20 éves meg egy 22 éves kalocsai férfit, illetve egy 67 éves kalocsai nőt. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.