Hujber Ferenc itthagyott bennünket és Kanadába költözött

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az elmúlt hónapokban furábbnál furább performanszokkal hírekbe kerülő színészről a Blikk írta meg, hogy már ki is cuccolt Vancouverbe és Kanadában kezdett új életet. Hujber már tavasszal pedzegette, hogy elköltözik, és a bulvárlap szerint ez az elmúlt hetekben valósággá is vált. 

A dolog annyiban is érdekes, hogy Hujbernek egyébként bírósági ügye zajlik itthon: kábítószer-birtoklásért pénzbüntetést kapott, ami már lejárt, de még nem fizette be. Ismerősei szerint a Valami Amerika 3 forgatásáért kapott pénzt éli épp fel a tengeren túl. Vitte volna családját is, de mire eljött a költözés ideje, házassága tönkrement. Hujber szándékait mutatja, hogy  a Veres1Színházban már vissza is adta a szerepeit, és közölte is a művészeti vezetéssel, hogy ne számítsanak rá, elhagyja az országot. 

Hogy mit fog csinálni Kanadában, az nem világos, korábban mindenesetre azt nyilatkozta, hogy nem esik már jól neki a színészet. Hujbernek zűrös időszak van a háta mögött: nem csak a kábítószer-birtoklás és a furcsa tévés szereplések miatt, de volt gondja a rendőrséggel családi balhéknál is. Nem először próbál egyébként szerencsét külföldön: 2004 után két évig élt Londonban, de végül hazaköltözött. (Blikk)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.