Jávor Farkas Flórián hűtlen kezelési ügyéről érdeklődött, de valahogy elkeveredett az adatigénylés :(

politika
2017 október 14., 05:53
comments 122

Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője adatigényléssel fordult Trócsányi László igazságügyminiszterhez, hogy megtudja, miért titkosították 30 évre a Farkas Flórián hűtlen kezelési ügyével kapcsolatos iratokat. Ez a botrány még 1998-ben robbant ki, és akkor Farkasnak börtönbe is kellett volna vonulnia, ha az akkori köztársasági elnök, Göncz Árpád nem ad neki kegyelmet.

Jávor arra volt kíváncsi, miért kellett 30 évre titkosítani az ezzel kapcsolatos iratokat. Választ azonban nem kapott, méghozzá azért, mert

az Igazságügyi Minisztériumban elkeveredett az adatigénylése.

Hát akkor ennyi. (HírTV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.