Steven Seagalt is szexuális zaklatással vádolja egy hollywoodi színésznő

Miután az amerikai filmipar teljesen felbolydult a Harvey Weinstein producer szexuális zaklatási botrányai miatt, egyre több színész lép elő azzal, hogy korábban őt is zaklatta valaki. Lisa Guerrero színésznő és újságíró most Steven Seagallal szemben hozott fel ilyen vádakat.

Guerrero azt mondta, Seagal 1996-ban a saját házába hívta egy szerepmeghallgatásra az akkor készülő Tűz a mélyben című filmhez, aminek Seagal nemcsak főszereplője, de producere is volt. Az akkor 31 éves Guerrero nem akart egyedül menni, ezért a menedzsere elküldte vele az egyik női munkatársát. Mikor megérkeztek, Seagal egy szál selyem köntösben fogadta őket.

Mikor Guerrero hazaért, a menedzsere azt mondta neki, Seagal felhívta, és megkapta a női főszerepet, a filmben, viszont vissza kellene éjszaka mennie Seagal házába egy privát meghallgatásra, egyedül.

Guerrero végül nem ment el, és nem is kapta meg a főszerepet, csak egy rövid jelenetben tűnt fel a filmben. A színésznő szerint Seagal a forgatáson is furcsán viselkedett vele, hosszan sugdolózott férfi barátaival, majd behívta a színésznőt az öltözőjébe, Guerrero inkább ezt is passzolta.

Nem ő azonban az első színésznő, aki szexuális zaklatással vádolja Steven Seagalt. 1998-ban a korábbi Playboy-modell, Jenny McCarthy mondta, hogy Seagal a Száguldó erőd című film meghallgatásán kérte többször, hogy vegye le a ruháját, és a nő végül sírva menekült el a meghallgatásról. (LA Times)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.