Steven Seagalt is szexuális zaklatással vádolja egy hollywoodi színésznő

külföld
2017 október 14., 11:24
comments 287

Miután az amerikai filmipar teljesen felbolydult a Harvey Weinstein producer szexuális zaklatási botrányai miatt, egyre több színész lép elő azzal, hogy korábban őt is zaklatta valaki. Lisa Guerrero színésznő és újságíró most Steven Seagallal szemben hozott fel ilyen vádakat.

Guerrero azt mondta, Seagal 1996-ban a saját házába hívta egy szerepmeghallgatásra az akkor készülő Tűz a mélyben című filmhez, aminek Seagal nemcsak főszereplője, de producere is volt. Az akkor 31 éves Guerrero nem akart egyedül menni, ezért a menedzsere elküldte vele az egyik női munkatársát. Mikor megérkeztek, Seagal egy szál selyem köntösben fogadta őket.

Mikor Guerrero hazaért, a menedzsere azt mondta neki, Seagal felhívta, és megkapta a női főszerepet, a filmben, viszont vissza kellene éjszaka mennie Seagal házába egy privát meghallgatásra, egyedül.

Guerrero végül nem ment el, és nem is kapta meg a főszerepet, csak egy rövid jelenetben tűnt fel a filmben. A színésznő szerint Seagal a forgatáson is furcsán viselkedett vele, hosszan sugdolózott férfi barátaival, majd behívta a színésznőt az öltözőjébe, Guerrero inkább ezt is passzolta.

Nem ő azonban az első színésznő, aki szexuális zaklatással vádolja Steven Seagalt. 1998-ban a korábbi Playboy-modell, Jenny McCarthy mondta, hogy Seagal a Száguldó erőd című film meghallgatásán kérte többször, hogy vegye le a ruháját, és a nő végül sírva menekült el a meghallgatásról. (LA Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.