Halálra ítélte az indiai bíróság az emberevő tigrist

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A bíróság Mahárástra államban jóváhagyta azt a végzést, miszerint végezni kell a négy embert megölő tigrissel. Korábban állatvédők támadták meg a döntést.

A kétéves állatot először júliusban fogták el, miután megölt két embert, négy másikat pedig megsebesített Brahmapuriban. Miután szabadon engedték egy rezervátumban, újabb két emberrel végzett.

Jerryl Banait a BBC-nek azt mondta, hogy a legfelső bíróság elé viszi az ügyet, mert nem akarja, hogy lelőjék az állatok. Az állatvédők szerint egyszerűen csak le kell nyugtatni a tigrist, és át kell telepíteni egy másik területre.

A világ tigrispopulációjának 60 százaléka Indiában él, azonban őket is fenyegeti, hogy egyre szűkülnek az élőhelyeik, ráadásul az orvvadászok is sokat megölnek közülük, hogy a testrészeiket kínai orvosoknak adhassák el. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.