Hídvéghi a CEU-törvény módosításáról: Nagy nyomás helyeződik ránk

POLITIKA
2017 október 16., 04:42
comments 40

A Magyar Hírlapnak adott rövid interjút a Fidesz kommunikációs igazgatója. A CEU-törvény módosításáról Hídvéghi Balázs elmondta, hogy 

"a pénteki napon benyújtott törvénymódosítás egy gesztus, hogy a Soros-egyetem nyugodtan meg tudjon felelni a törvényben leírtaknak. Nagy nyomás helyeződik ránk azért, hogy erre az intézményre más szabályok vonatkozzanak, mint a többi egyetemre. Ennek a nyomásnak ellenállunk, a törvényi keretekből nem engedünk, azok mindenkire vonatkoznak, és ez alól a Soros-egyetem sem lehet kivétel. A Fidesz–KDNP meg fogja szavazni a törvénymódosítást."

Tehát a törvényi keretekből nem engednek, ezért módosítják a határidőket. Hídvéghi beszélt még a Soros-tervről, meg a lakossági fórumokról is, de ezekről nem számolunk be. Arról viszont igen, hogy a kommunikációs igazgató szerint mára oda jutottunk, hogy

"a Jobbik egy gyékényen árul Gyurcsány Ferenccel."

Hogy mit és mennyiért, nem árulta el. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.