Mészáros Lőrinc horvát csapata avathatja a 15 milliárdos Haladás stadiont??

Az már biztos, hogy november 8-án adják át a 15 milliárd adóforintba kerülő új szombathelyi stadiont, de azt még nem tudni, hogy kivel játssza az ünnepi nyitómeccsét a Haladás. Állítólag felmerült a Lazio, a Hertha és a Dinamo Zagreb is, de valószínűleg

Mészáros Lőrinc horvát csapata, az NK Osijek érkezik.

A nyugat.hu szerint nem lenne véletlen a csapatválasztás: Mészáros lánya, Ágnes ugyanis nemrég ment hozzá a Haladás elnökéhez, Homlok Zsolthoz.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.