Rétvári az őcsényi eseményekről: Németországban durvábbak a reakciók, a magyarok békések

POLITIKA
2017 október 16., 09:46

Az ATV Start című műsorának volt vendége hétfő reggel Rétvári Bence. A beszélgetés során az őcsényi események is szóba kerültek, de azokat, a miniszterelnökhöz hasonlóan, a KDNP-s államtitkár sem ítélte el. Többszöri rákérdezés után is csak annyit mondott Rétvári, hogy

"ön azt sugallja, hogy a magyar emberek kegyetlenek, miközben ha megnézzük, hogy más országokban mekkora agresszió van a bevándorlókkal szemben, ahhoz képest amit Magyarországon tapasztalunk, az igenis békés."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.