Storck kirúgásával százmilliókat spórolna az MLSZ

Kedden hallgatja meg Bernd Storck beszámolóját az MLSZ, és dönt a szövetségi kapitány sorsáról. A Blikk szerint a német edző menesztésével akár százmilliókat is spórolhatna a szövetség. 

Storck jelenleg évi 1,7 millió eurót, azaz 530 millió forintot keres. 

Lehetséges utódai ennél jóval kevesebbért is vállalnák a feladatot. A posztra esélyes Marco Rossi jelenleg a lap szerint évi 43 millió forintot kap a Dunaszerdahelytől, de 110 millióért elvállalná a válogatottat is. Szóba hozták még a Sturm Graz pályaedzőjét, Szabics Imrét is, aki Dárdai idején már dolgozott a válogatottal, de Storck kirúgta. Illetve a jelenlegi pályaedző, Szélesi Zoltán is esélyes. Mindketten olcsóbbak lennének mint Rossi.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.