Szili Katalin: Butaság, hogy a kettős állampolgársággal vesz szavazatokat a Fidesz-KDNP

Butaság, "hiszen attól, hogy valaki leteszi az állampolgársági esküt, még nem lesz automatikusan kormánypárti szavazó," válaszolta Szili Katalin a Magyar Hírlapnak adott interjújában, reagálta arra kijelentésre, hogy a kettős állampolgárság osztogatásával vesz magának voksokat a Fidesz-KDNP. Az egykori házelnök, jelenleg miniszterelnöki megbízott hozzátette, hogy az viszont igaz, hogy a határon túli honfitársainkban nagyon is bennük él még 2004. december ötödike emléke, szégyene. 

"Egyébként pedig az a véleményem, e tekintetben voksvásárlást csak az hangoztat, aki lelkiismeret-furdalást érez amiatt, hogy korábban rendre a külhoni magyarok ellen cselekedett."

Az ex-MSZP-s politikust kérdezték Botka László bukásáról is, szerint 

"ez várható volt. Botka László egy vidéki jelölt, neki csekély tartós esélye lehetett a fővárosi erőkkel szemben. Ha úgy nézzük, az én sorsom is valami effélét példáz. Egy biztos, rendkívüli módon sajnálom, hogy ide jutottak, de ez előre látható volt."

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.