Ashton Kutcherék elmondták, miért nem mutogatják gyerekeiket

külföld
2017 október 17., 11:11
comments 80

A magyar sajtó is megtanulta már, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher nem szereti, ha fotók jelennek meg gyerekeikről. Idén Kunis hazánkban forgatott, családja is vele tartott, kislányuk egy nyolcadik kerületi óvódába járt, férje pedig megnézett magának mindent Budapesten, amit meg kell. 

Ellátogattak a vizes vb-re is, ahova vitték magukkal a gyerekeket is. A Duna Aréna egyik díszpáholyban, Kemény Dénes társaságában nézték a meccset, ekkor természetesen rengeteg fotó készült róluk, mint a világbajnokság legnagyobb VIP-vendégeiről. A fotókon látszottak a gyerekek is. Mivel a színészházaspár soha nem rak ki képeket a gyerekekről sehova, a nemzetközi fotóügynökségek gyorsan lecsaptak a ritkaságokra. Miután a képek megjelentek, Ashton Kutcher Twitterén kérte, hogy bár valóban nyilvános eseményen voltak, ne hozzanak le fényképeket a gyerekeikről. 

photo_camera Fotó: Ashton Kutcher Twitter

Most a Thrive Global podcastjában elmondta, miért. 

„Nem osztunk meg fotókat a gyerekeinkről nyilvános felületeken, mert a nyilvánosság személyes döntés. A feleségem és én olyan karriert választottunk, ami azzal jár, hogy a figyelem középpontjában vagyunk, de a gyerekeink nem, úgyhogy úgy gondolom, a döntés joga az övék. Szerintem igazából nem kéne, hogy olyan képek jelenjenek meg róluk gyerekkorukban, amikkel esetleg valaki majd zsarolhatja őket.”

Hozzátette, mióta gyerekei születtek, az életében minden más másodlagos lett.

(via Buzzfeed)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.