Ashton Kutcherék elmondták, miért nem mutogatják gyerekeiket

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A magyar sajtó is megtanulta már, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher nem szereti, ha fotók jelennek meg gyerekeikről. Idén Kunis hazánkban forgatott, családja is vele tartott, kislányuk egy nyolcadik kerületi óvódába járt, férje pedig megnézett magának mindent Budapesten, amit meg kell. 

Ellátogattak a vizes vb-re is, ahova vitték magukkal a gyerekeket is. A Duna Aréna egyik díszpáholyban, Kemény Dénes társaságában nézték a meccset, ekkor természetesen rengeteg fotó készült róluk, mint a világbajnokság legnagyobb VIP-vendégeiről. A fotókon látszottak a gyerekek is. Mivel a színészházaspár soha nem rak ki képeket a gyerekekről sehova, a nemzetközi fotóügynökségek gyorsan lecsaptak a ritkaságokra. Miután a képek megjelentek, Ashton Kutcher Twitterén kérte, hogy bár valóban nyilvános eseményen voltak, ne hozzanak le fényképeket a gyerekeikről. 

Fotó: Ashton Kutcher Twitter

Most a Thrive Global podcastjában elmondta, miért. 

„Nem osztunk meg fotókat a gyerekeinkről nyilvános felületeken, mert a nyilvánosság személyes döntés. A feleségem és én olyan karriert választottunk, ami azzal jár, hogy a figyelem középpontjában vagyunk, de a gyerekeink nem, úgyhogy úgy gondolom, a döntés joga az övék. Szerintem igazából nem kéne, hogy olyan képek jelenjenek meg róluk gyerekkorukban, amikkel esetleg valaki majd zsarolhatja őket.”

Hozzátette, mióta gyerekei születtek, az életében minden más másodlagos lett.

(via Buzzfeed)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.